изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:01 EEST
СТРОЯТ НОВ ВАКАНЦИОНЕН КОМПЛЕКС ЗА 20 МЛН. ЛВ. КРАЙ КАВАРНА    
Новини Първа копка на нов ваканционен комплекс "Каварна хилс" бе направена вчера в Каварна, съобщи пресаташето на крайморската община. Инвеститорът е испанската фирма "Групо имобиларио мангле" с представителство в България "Мангле България дивелопмънтс". Теренът, върху който ще се строи комплексът, е закупен от частни лица и се намира в крайбрежната зона на града. Единият от инвеститорите от "Групо имобиларио мангле"  Алфонсо Камачо, е бизнеспартньор на президента на кралския футболен клуб "Реал" - Мадрид, Флорентино Перес. Сега, след като фирмата инвестира в Каварна, А. Камачо е декларирал своята подкрепа за футболния тим на Каварна - "Калиакра".

Проектът на ваканционния комплекс предвижда върху площ от 14 000 кв.м да бъдат разположени комплекс от 92 апартамента, басейни, детски площадки, фитнес, сауна, ресторанти. "Повече от половината от апартаментите вече са продадени" - заяви офис-мениджърът на българската фирма Петър Караджинов. Той уточни, че най-голям интерес има от страна на англичани и ирландци. Цените на апартаментите започват от 57 000 евро и достигат до 110 000 евро, в зависимост от площта. Те се продават напълно обзаведени, добави г-н Караджинов.
Фирмата, която ще извършва строителството, е "PLANEX" АД Варна. Комплексът трябва да бъде завършен до две години и половина. Инвестицията възлиза на 20 милиона лева и към момента е най-голямата на територията на община Каварна.
Снимка Димитър АПОСТОЛОВ
 


Сходни връзки

СТРОЯТ НОВ ВАКАНЦИОНЕН КОМПЛЕКС ЗА 20 МЛН. ЛВ. КРАЙ КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди