изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:54 EEST
Двама младежи са приети в Бургаската болница с алкохолно отравяне    
Здраве

Двама младежи на 18 и 24 години са приети в Бургаската болница с алкохолно отравяне. Състоянието им е тежко казаха от токсикологията. Георги Митев от Несебър и приятелят му Съби Русев от Бургас са пили ракия на яхта в Несебър. Според една от версиите в домашната ракия е имало примес от селскостопанска отрова.



Изследването на останалата в бутилката ракия засега не показва наличие на метилов алкохол. Единият от пострадалите е със силно подути крайници и петна по гръдния кош, а това са белези на органична отрова - смятат токсиколозите.

Младежите са си направили купон на борда на яхтата “Мистерия”, закотвена в Несебър-казаха пазачите на яхтеното пристанище. Веселбата продължила два дни, но само Георги и Съби са пили от ракията. Двулитровото шише е било дадено на Съби Русев от негови роднини от гр. Българово. Симптомите на отравянето са се проявили няколко часа след приключването на разпивката. Според пазачите двамата пострадали може да са объркали шишето с разредител за лакове, защото в момента яхтата се боядисвала след сезона. Бутилката с домашната ракия е дадена за експертиза.

http://news.bnt.bg/

 


Сходни връзки

Двама младежи са приети в Бургаската болница с алкохолно отравяне | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди