изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:08 EEST
ЗАЛОВЕН ПРЕСТЪПНИК ИЗБЯГА ОТ АРЕСТА    
Ред и сигурностПолицията в Добрич е на крак от два дни заради избягал от ареста престъпник, научи НДТ. 50-годишен изпечен крадец от Русе избяга в петък от ареста на І РПУ под носа на охраната на управлението. Целият наличен състав на РДВР хукна да го търси. Веднага бяха завардени всички изходи на града, униформени спираха всеки микробус и всяка лека кола. Нередовни шофьори се тресяха заради липса на аптечка или пожарогасител, но полицаите изобщо не се занимаваха с такива дреболии. Те проверяваха само купетата и багажниците на автомобилите.

Полицейски екипи претърсиха щателно царевичните ниви и горските пояси в цялата област, но от крадеца няма никаква следа.
 Избягалият арестант е висок около 1.58 метра, плешив. Изчезнал е от ареста бос, без никакви пари. Според очевидци, се е отправил в посока Албена. Най-близкото село след Добрич е Бранище. Ченгета са посетили всяка къща в селото и са информирали хората, че е избягал опасен престъпник, дали са му подробно описание и са ги предупредили да внимават. След пристигането на полицаите Бранище опустя веднага, видя репортер на НДТ. Хората прибраха светкавично от улиците децата си и залостиха вратите на домовете си.
 Гастрольорът от Русе е спец по отваряне на брави и ключалки. И най-сложната врата се отваря пред него само за няколко минути. Бандата му шета в Добричко от 2 месеца.
 


Сходни връзки

ЗАЛОВЕН ПРЕСТЪПНИК ИЗБЯГА ОТ АРЕСТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди