изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:16 EEST
БРУС УИЛИС ПРЕСЛЕДВА ЧЕХКИНЯ    
ЛюбопитноХоливудският актьор Брус Уилис е направил и невъзможното, за да се добере до телефонния номер на чехкинята Петра Немцова - един от най-нашумелите модели в момента.

Брус дори е направил дарениe на стойност 50 000 долара, само и само да впечатли славянката.
Актьорът звънял в модната агенция Next Model, където работи Петра, но оттам отказали да му дадат заветния номер. Малко след това съдбата събрала Брус и Петра на благотворително събитие в Ню Йорк, където звездата от „Умирай трудно" се показал изключително щедър и дарил за добрата кауза цели 50 000 долара.
Пo-късно двамата били видяни да разговарят и най-вероятно Петра се е поддала на чара на Брус и му е дала телефонния си номер.
Актьорът обаче отрича да преследва момичето заради личен интерес. Той настоявал толкова много за среща с нея, за да й предложи роля в новия си филм „Perfect Stranger".
Дали Петра ще се съгласи да участва и дали няма отношенията й с Брус да преминат от професионалната в личната сфера, ще се разбере в бъдеще. dnes.bg/НДТ
 


Сходни връзки

БРУС УИЛИС ПРЕСЛЕДВА ЧЕХКИНЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди