изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 05:19 EEST
МНОГО НАГРАДИ ЗА ВЪЗПИТАНИЦИТЕ НА ВАЛЕНТИН АНГЕЛОВ    
СпортОтборът на "Добруджа", съставен от момчета, родени през 1992 г., не може да не бъде доволен от постигнатото през 2005 г. Възпитаниците на Валентин Ангелов спечелиха първо място на международния футболен турнир "Алиот къп", проведен в Албена, като две от нашите момчета получиха индивидуални награди.

 Ивайло Стефанов стана голмайстор на турнира, а Димитър Иванов бе обявен за най-добър вратар. Като победители триумфираха малките добруджанци и на турнира "Илия Кирчев" във Варна. Те не само че разбиха тимовете от морската ни столица, но и обраха индивидуалните награди. Георги Георгиев спечели приза за най-добър защитник, Калоян Коев - за най-полезен футболист, а Денис Судин - за най-комплексен състезател. Няколко момчета от отбора взеха участие в кастинга на "Жилет", проведен от легендата на българския футбол Христо Стоичков и неговия екип. За радост на феновете в Добрич, Калоян Коев се представи отлично и заслужено стигна до финалния кръг. Силни изяви през годината имаше и Филип Филчев - на проведения в Добрич турнир "Децата и футбола" той бе определен за най-добър защитник.

Момчетата на В. Ангелов играят от името на ФК "Орловец" /Победа/ в зоналното първенство за деца. Макар че са с една година по-малки от съперниците си, те са в първата половина на таблицата в крайното есенно класиране - заемат шесто място с 5 победи, 2 равенства и 5 загуби. Голмайстор на отбора с 14 попадения е Ивайло Стефанов, 8 гола е отбелязал Денис Судин, а Калоян Коев и Андрей Валентинов са се разписали по 6 пъти.

 

 


Сходни връзки

МНОГО НАГРАДИ ЗА ВЪЗПИТАНИЦИТЕ НА ВАЛЕНТИН АНГЕЛОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди