изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:09 EEST
ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ПАЗАРА - С РАВНИ ПРАВА    
ОбществоЗемеделски производители, които реализират продукцията на горната площадка на кооперативния пазар са потърсили за съдействие кмета на Добрич Детелина Николова, разказа вчера кметът на традиционната кметска оперативка.

"Хората, които продават на горната площадка на пазара, а са земеделски производители се оплакаха, че със заповед  175/7.11.2005 г. на изпълнителния директор на ПФК "Добруджа", които стопанисват пазара им е отнето правото да заплащат в рамките на два календарни месеца 30 % от месечния наем, който е в размер на 127.20 лв. В същото време това право е било запазено на земеделските производители, работещи на долната площадка на пазара" - разказа Д. Николова. След проведени разговори с изпълнителния директор на дружеството е постигнато съгласие и 12-те земеделски производители, които реализират продукцията си на горната площадка също ще могат да ползват тази преференция, добави още кметът Д. Николова.
 


Сходни връзки

ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ПАЗАРА - С РАВНИ ПРАВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди