изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:36 EEST
18-ГОДИШНА КАТАСТРОФИРА С ТОЙОТА    
Ред и сигурностПетима души са пострадали при пътни произшествия в Добричка област в първия ден на новата година

18-годишна варненка е катастрофирала с управлявания от нея лек автомобил "Тойота" на 1 януари следобед. Произшествието е станало около 15.40 ч. по пътя между село Българево и Каварна, казаха от РДВР. Колата е напуснала платното за движение и се ударила в две дървета. Младата шофьорка е получила фрактура на десен глезен, а пътуващият с нея 24-годишен варненец е с контузии на гръдния кош. Двамата са настанени за лечение в каварненската болница, без опасност за живота.
Също на 1 януари, около 12 ч., по пътя между селата Божурово и Росеново, лек автомобил "Ауди", управляван от 33-годишен добричлия, напуска платното за движение и се преобръща в лозов масив. Водачът е със счупена дясна ръка и разкъсна рана. Пострадала е и пътуващата с него 20-годишна добричлийка. Двамата са настанени в болница, без опасност за живота. Причините за катастрофата се изясняват в условията на предварително производство.
Около 13.40 ч. в първия ден на 2006 година по околовръстния път на Добрич автомобил "Форд", шофиран от 21-годишна жена от Генерал Тошево, напуска пътното платно и се удря в дърво. При катастрофата е пострадал пътуващият в колата 28-годишен жител на Генерал Тошево. Той е получил контузно-разкъсни наранявания на главата. Няма опасност за живота му.
 


Сходни връзки

18-ГОДИШНА КАТАСТРОФИРА С ТОЙОТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди