изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:51 EEST
Пълна забрана за пушене на обществени места    
НовиниМинистерството на здравеопазването подготвя пълна забрана да се пуши на обществени места.

В момента е в сила частична забрана, според която в заведенията все още може да се пуши, но на определените за това места. Началото на всяка Нова година е добър момент да се изправиш пред въпроса: мога ли да спра цигарите?

Отказването от цигарите наистина не е магия, отказването от цигарите е един процес, в който процес участва главно действащо лице самият пушач.Вече има още две причини да спрем цигарите - новите цени и подготвяната пълна забрана да се пуши на обществени места.

Доказано е, че само 2 процента от хората, които кажат, "спирам цигарите", наистина ги спират. За останалите кандидат-непушачи е важно да не се подадат на пристъпа да запалиш отново цигара.
Да не забравят онези 6 минути на непреодолимо желание за пушене, тогава, когато много силно ти се допуши, обикновено пушачът казва аз спирам да мисля, спирам да разсъждавам, хващам цигарата, запалвам я и ставам отново пушач.

В такива мигове трябва да си спомниш, че ако пушиш по кутия на ден, при новите цени на цигарите ще изпушиш по 1000 лева на година. И пак ще установиш, че намерението ти да спреш цигарите, отново се е отложило за следващата Нова година.

http://www.btv.bg

 


Сходни връзки

Пълна забрана за пушене на обществени места | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди