изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:27 EEST
7-те най-”горещи” точки за секс през зимата    
ЛюбопитноАко спалнята ви е омръзнала, сега е моментът да се позабавлявате, като съчетаете приятните удоволствия с една почивка в планината например.

Без значение какво си мислите за зимата, научете се да адаптирате и да правите секс колкото е възможно по-често, независимо от усповията. Животът ви ще стане по-интересен, а сексът - определено по-разпалващ.

Предлагаме ви списък със 7-те най-горещи места за правене на секс през зимата, предложени от Askmen.com, където можете да заведете вашата приятелка/приятел.

Кабинков лифт
Когато се качвате да покарате ски, сноуборд или просто на разходка в планината, можете да пробвате да правите секс в кабинката на лифта. Тя е захваната здраво и няма да има опасност от падане, стига да не я разлюлеете съвсем бурно. Имайте предвид, че този метод не е особено подходящ за нашите курорти, където кабинките не са на голямо разстояние една от друга, което важи и за междинните станции, освен ако не сте изключително бързи.
Планински връх
Няма нищо по възбуждащо от това да правите секс на фона на света в краката ви. При хубаво време дори няма да усетите, че е зима, но все пак вземете със себе си нещо за постилане, ако смятате да сядате на земята.
Секс по време на ски
За да се насладите на секс някъде дълбоко в гората, бъдете сигурни, че знаете какво правите и накъде точно в гората се отдалечавате от отъпканите писти. Не е изключено дори да се загубите, така че носете за всеки случай мобилен телефон с пълна догоре батерия.
Секс в планинска хижа
Нашите планини раполагат с множество приятни маршрути и още по-симпатични хижи по тях, където можете да се усамотите набързо с половинката си по време на разходка.
Спа център
Ако някога изобщо сте били в шведски спа център, знаете какви удобства предлага горещата вана, сауната и басейна. Те истински могат да взривят вашите чувства и да ви накарат да полудеете.
Секс на хокеен мач
Това не е особено популярно у нас, но изпитали тръпката твърдят, че за жените е много възбуждащо да правят секс на празните трибуни на ледената пързалка, или в душовете на съблекалните, а защо не и на самия лед.
Секс в паркирана кола
Класическо място, което е подходящо, както за зимните, така и за летните месеци. Все пак в студените зимни нощи е доста по-малко вероятно да ви спипа полицията и да бъдете глобени за непристойно поведение.

http://www.tialoto.bg

 


Сходни връзки

7-те най-”горещи” точки за секс през зимата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди