изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:29 EEST
"Ролинг Стоунс" е с най-големи печалби от концерти през 2005 г.    
ЛюбопитноСпоред специализираното списание "Полстар" Мик Джагър и компания са заработили близо 1 милиард и 200 милиона долара за 42 концерта в Съединените щати.

Първият концерт на легендарните рокаджии беше на 21-ви август в Бостън. До края на 2005 г. те посетиха още 41 града в Съединените щати и Канада. Сега си стягат багажа за Южна Америка и Далечния Изток, и ще завършат в родната Европа. Общата печалба от милиард и двеста долара качи английските динозаври на първо място за всички времена.

На второ място се класираха ирландците от Ю Ту. В почетната тройка място намери и екс-бийтълсът Пол Макартни. Турнетата на Стоунс, Ю Ту и Макартни събраха общо 3 милиарда и 100 милиона долара само в Северна Америка.

На четвърто място попадна канадската дива Селин Дион, следвана от още една легендарна група - Ийгълс. На шесто място се класира младоженецът Елтън Джон. За него със сигурност може да се каже, че 2005 бе най-щастлива -стотина милиона долара от билети за концерт и голяма сватба.
Въпреки рекорда на “Ролинг Стоунс”, за трета поредна година се забелязва спад на броя на купените билети за концерти.

Тази година на 100-те най-големи турнета са присъствали малко над 36 милиона души, което е с милион и половина по-малко от предходната година
http://www.btv.bg
 


Сходни връзки

"Ролинг Стоунс" е с най-големи печалби от концерти през 2005 г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди