изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:40 EEST
КОНКУРСЪТ "МУЗИКАЛНИ НАДЕЖДИ" Е ВКЛЮЧЕН В НАЦИОНАЛНИЯ КАЛЕНДАР НА МОН    
ОбразованиеПрез лятото СОУ "Св. Климент Охридски" в Добрич ще бъде ремонтирано със средства по програма "Красива България"

От тази година конкурсът "Музикални надежди" е включен в националния календар на Министерството на образованието и науката, съобщи директорът на СОУ "Св. Климент Охридски" в Добрич Юлияна Герасимова. Учебното заведение е организатор на музикалния форум, заедно с община Добрич и Инспектората по образование. Петото издание на конкурса ще бъде през април 2006 година. Регламентът предвижда всяка година да се редуват класически и фолклорни изпълнители. Тази година е ред на фолклорното издание. Конкурсът "Музикални надежди" се провежда под патронажа на кмета на Добрич.
През февруари предстои участие на изпълнители от СОУ "Св. Климент Охридски" в конкурса за изпълнение на българска класическа творба "Върбан Върбанов" в Бургас, каза още Ю. Герасимова. На сцената на конкурса ще се представят поне 20 възпитаници на училището.
През лятото сградата на добричкото учебно заведение ще бъде ремонтирана със средства по програма "Красива България", спечелени чрез проект от община Добрич. Проектът е на стойност 40 000 евро. Предвидени са ремонт на покрива, измазване на сградата, подмяна на дограмата. В момента върви конкурсът за изпълнител.
 


Сходни връзки

КОНКУРСЪТ "МУЗИКАЛНИ НАДЕЖДИ" Е ВКЛЮЧЕН В НАЦИОНАЛНИЯ КАЛЕНДАР НА МОН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди