изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:53 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностОТ СЛУЖИТЕЛИ на Второ РПУ е установен 23-годишен добричлия, заподозрян в това, че с камион е опитал да открадне 3 кубика дървен материал от горски масив в землището на село Одринци /община Добричка/.

Издирват се съучастници. По случая е образувано полицейско дознание, казаха от РДВР.
В ПЪРВО РПУ е получено съобщение за това, че през нощта срещу 7 януари в центъра на Добрич неизвестен е разбил магазин за хранителни стоки и е откраднал алкохол, шоколадови изделия, цигари, 30 лв. и други стоки.
СПИПАНИ са двама пияни водачи, казаха още от РДВР. Те са засечени от служители на Първо и Второ РПУ. Шофьорите са на 24 и 32 години. Техническите средства са отчели 1,42 и 1,81 промила алкохол в издишвания от мъжете въздух.  При проверката първият водач е направил опит да избяга и да се укрие, но впоследствие бил установен от служителите на полицията. Вторият водач е задържан за срок от 24 часа. Материалите по двата случая се подготвят за бързи полицейски производства.
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди