изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:49 EEST
ПЪРВИ КОНЦЕРТ НА БАЛЕТ "МЕДЖИК ДЕНС"    
КултураДобричкият балет "Меджик денс", който съществува от малко повече от половин година, ще изнесе първия си концерт този петък от 18.30 ч. залата на младежкия дом.

В него ще участват още брейк-танцьори, певци /Карина Тодорова, Рената Пачева и др./, представителки на клуба по художествена гимнастика "Миг Гергана 90" и фолклорният състав "Златна Добруджа". Спонсори на концерта са фирмите "ФолиАрт" и "Пато".
В балетната формация играят шест момичета - Галина Няголова, Моника Желязкова, Рената Пачева, Вилияна Дякова, Ивелина Георгиева и Полина Василева. Техен ръководител и хореограф е Марияна Николова, която се е занимавала с художествена гимнастика и дори е работила като помощник- треньор в австрийската столица Виена. Възрастта на изпълнителките в "Меджик денс" е между 16 и 18 години. Танците им са на различна музика, а амбициите - занапред да участват в конкурси и фестивали, сподели М. Николова.
 


Сходни връзки

ПЪРВИ КОНЦЕРТ НА БАЛЕТ "МЕДЖИК ДЕНС" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди