изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:04 EEST
БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност През изминалото   денонощие на територията обслужвана от РДВР гр.Добрич са регистрирани 4 криминални престъпления и произшествия.


1. На 10.01.2006 г. в Първо РПУ Добрич е получено съобщение за това, че в гр.Добрич неизвестно лице ПЗО л.а.  марка "Москвич 412" с рег.№ Тх 18-35 ВХ, зелен на цвят. Автомобила е бил паркиран в района на ул."Боряна" гр.Добрич.
Издирва се от служители на Първо РПУ, образувано е полицейско дознание.
РДВР Добрич се обръща към гражданите, които могат да подадат информация за издирвания автомобил да се обадят в най-близкото РПУ или на дежурния офицер в РДВР.
2. На 10.01.2006 г. в района на ул."Л.Каравелов" в гр.Добрич неизвестно лице чрез използване на физическа сила е отнело скъпоструващ мобилен телефон на жител от гр.Добрич. След извършване на престъпното деяние, лицето веднага напуска района на местопроизшествието.
По случая работят служители на Първо РПУ, провеждат оперативни мероприятия за установяване и задържане извършителя на престъпното деяние, образувано е полицейско дознание.
На територията, обслужвана от РДВР са  регистрирани  3ПТП с материални щети .

 Поделенията на РЗ ПАБ не са участвали в гасенето  на пожари.
 
С Ъ О Б Щ Е Н И Е

 РДВР Добрич набира кандидати за вакантни офицерски и сержантски длъжности в РПУ Шабла, Балчик, РПУ Тервел, РПУ Ген.Тошево и РПУ Каварна, РС ПАБ Балчик, РС ПАБ Тервел, РС ПАБ Каварна и РС ПАБ Ген.Тошево. Набират се и кандидати със висше юридическо образование за длъжността "дознател".
 Гражданите желаещи да кандидатстват, могат да получат подробна информация за вакантните длъжности и условията, на които трябва да отговарят, от служители на група "Човешки ресурси" при РДВР Добрич, от заповед поставена във фоайето на РДВР или от интернет страницата на РДВР Добрич.
 Документи ще се приемат всеки четвъртък от 10-12,00 ч. до 19.01.2006 г.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди