изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:48 EEST
ИНВЕСТИТОРИ ПРОЯВЯВАТ ИНТЕРЕС КЪМ БИВШИ ПАРОКОТЕЛНИ    
Икономика6 парокотелни помещения ще бъдат включени в приватизационната програма за тази година, каза вчера пред журналисти зам.-кметът Иван Колев. "Става дума за парокотелни, които захранват  по-голямата част на блоковете в центъра, както и в жк "Дружба". Сградите, в които се съхраняваха преди години цистерните за мазут или нафта, в по-голямата си част се намират в центъра.

Те са разположени под земята. Има заявен инвеститорски интерес, като ще им бъде променен статутът - могат да се използват за стрелбища или за заведения" - добави още И. Колев.
Припомняме, че след промяна на статута вече е обособен един голям терен, на който се намираше недоизградената парова централа на Добрич. Той е предмет на инвеститорски интерес за изграждане на хипермаркет. На едно от последните си заседания ОбС одобри начална конкурса цена, която е 1 597 хил. лв., припомни още зам.-кметът. В момента в общината се предлагат документи за участие в конкурса, който ще се проведе на 16 февруари. Сред големите инвеститори, проявили интерес преди време за терена, бе и немската верига хипермаркети "Кауфланд".
 


Сходни връзки

ИНВЕСТИТОРИ ПРОЯВЯВАТ ИНТЕРЕС КЪМ БИВШИ ПАРОКОТЕЛНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди