изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:46 EEST
МИНИСТЪРЪТ НА ОБРАЗОВАНИЕТО ПОЗДРАВИ КАВАРНЕНСКО УЧИЛИЩЕ    
Образование100 години от основаването си ще чества днес НУ "Братя Миладинови" в Каварна, съобщиха от пресслужбата на кметството. Юбилеят ще бъде отбелязан с тържествен концерт в читалище "Съгласие".

Кметът на община Каварна Цонко Цонев ще поднесе приветствие. Участие в концерта ще вземат възпитаници на училището. Получен е поздравителен адрес от вицеприемира и министър на образованието и науката доц. д-р Даниел Вълчев. "Не се съмнявам, че всички вие сте достойните наследници на онези всеотдайни учители и талантливи български ученици, които един век са поддържали извора на знанието тук, на това светло място в морската Каварна." - се казва в поздравлението на министъра.
НУ "Братя Миладинови" е построено през 1906 година и до днес носи своето име. В момента в училището се обучават 168 ученици от 1 до 4 клас. Сградата на училището е цялостно ремонтирана от община Каварна. Учебното заведение разполага с компютърен кабинет.
 


Сходни връзки

МИНИСТЪРЪТ НА ОБРАЗОВАНИЕТО ПОЗДРАВИ КАВАРНЕНСКО УЧИЛИЩЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди