изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:47 EEST
Говорителят на похитителите на петролните работници в Нигерия: Ние не сме убийци    
Новини София. Говорителят на похитителите на петролните работници в Нигерия, сред които е и добричлията Милко Ничев, заяви за Дарик радио, че “сред членовете на нашето движение няма убийци”. Говорителят, който се представи под името Репусима заяви още, че “Движението за освобождаване Делтата на Нигер” всъщност се бори за мир.


“Ние не сме убийци. Ако искахме, досега да сме ги убили. Ние сме за мир. Ние няма да се бием с никого, няма и да убиваме никого. Ние няма да се опълчваме срещу никого, но поставяме условия, които искаме да бъдат изпълнени”, заяви той.
На 11 януари българинът Милко Ничев и други трима работници от петролната компания “Роял Дъч Шел” бяха отвлечени от бунтовници в нигерийската провинция Байелса. Поисканият откуп за тях е 1,5 млрд. долара, заради нанесени щети от изтичане на петрол в реката.

http://www.focus-news.net

Похитителите на Милко Ничев обявиха, че са готови да държат дълго време в плен четиримата заложници

 22 януари 2006 | 12:13
Агенция "Фокус"



Лагос. Нигерийските екстремисти, които отвлякоха преди време четирима служители на петролната компания “Дъч шел”, сред които е и българинът Милко Ничев обявиха, че имат готовност да държат дълго време в плен заложниците, предаде агенция Ройтерс.
Движението за освобождение на делтата на Нигер съобщи в електронно съобщение, че ще засили нападенията си срещу служители на петролни компании в региона, в случай че президентът на страната не освободи двама от активистите на групировката.

 


Сходни връзки

Говорителят на похитителите на петролните работници в Нигерия: Ние не сме убийци | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди