изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:44 EEST
ЧИТАЛИЩЕТО ЗАТВОРИ ДО КРАЯ НА СЕДМИЦАТА    
КултураДраматичният театър отмени спектаклите си заради ниските температури

Читалище "Йордан Йовков" затвори врати до края на седмицата и няма да работи поне до петък. Причината е, че в помещенията температурата е същата като навън, каза председателката на читалищното настоятелство Юлия Дрекова. Освен школите и клубовете, не работи и библиотеката. Вътре е адски студено - каза още Юлия Дрекова. Въпреки че газовата инсталация е готова, все още се чака таблото, без което не е възможно да се пусне отоплението. "Уверенията са отново, че до края на седмицата то ще пристигне" - добави г-жа Дрекова.
В понеделник и вторник - отново заради студа, драматичният театър "Йордан Йовков" отмени спектаклите си. Въпреки че представленията се играят в камерната зала, където има отопление, навън е много студено и е проблем придвижването преди и след спектаклите. "На хората не им е уютно" - каза директорът на театъра Атанас Ганев. Работата в драматичния театър обаче не спира - започват репетиции на детския спектакъл "Джуджето дългоноско". Драматизацията е на Юри Дачев, а режисьор е Атанас Ганев.
 


Сходни връзки

ЧИТАЛИЩЕТО ЗАТВОРИ ДО КРАЯ НА СЕДМИЦАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди