изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 06:25 EEST
МАКАР И ПО-РЯДКО, ВСЕ ОЩЕ ИМА КРАЖБИ НА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ    
НовиниНаблюдателен репортер на НДТ засне постройка в частен двор в Добрич, изградена от табели за начало и край на населено място. Стените на импровизираната сграда, която добричлията ползва, са от начало и край на с. Дончево, с. Козлодуйци и други подобни.

Попитахме директора на Областно пътно управление - има ли кражби на табели. "В края на лятото и началото на есента направихме пълна подмяна на всички табели на територията на областта за начало и край на населено място, тъй като според новите изисквания всички такива табели трябва да са светлоотражателни. Старите табели, които ние демонтирахме, са на склад при нас. Предвид, че новите са от много по-тънка ламарина, мога да заявя, че в последно време кражбите намаляха" - каза за НДТ инж. Дочко Дочев. Въпреки това, специалистите не отричат, че има кражби и са се натъквали на какви ли не случаи - табели служат за врата на кошара, например или за капак на кош с царевица. "Лошото е, че не разполагаме с достатъчен ресурс - нито човешки, нито финансов, за да правим по-чести проверки" - добави още инж. Дочев.
 


Сходни връзки

МАКАР И ПО-РЯДКО, ВСЕ ОЩЕ ИМА КРАЖБИ НА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди