изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 07:58 EEST
ПОСТРАДАЛ ОТ "КРИС ЛИМИТЕД" ЧОВЕК НА БКП ИСКА ДА СЕ ПЛАЩА ЛЕВ НА СЪВЕТНИЦИТЕ    
ЛюбопитноДълга и тягостна бе вчерашната сбирка на добричките общинари... Избраникът от групата на добричките комунисти се опита да приложи "сладкия" опит на други общински съвети, които си гласували възнаграждение кеш за положения труд за благото на града. Аргументът му: съветникът е местният депутат.

Той се движи сред хората - трябва да говори по телефон, да чете преса, да пътува. Като се среща с бизнесмени, той трябва да плаща кафето, за да не го подкупват /б.а. - кого ли ще купиш пък с едно кафе?!/. За това г-н Миланов поиска добричките избраници да получават всеки божи месец по една брутна заплата.

ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ
Рязкото увеличение на стойността на нанесените щети е една от най-характерните черти по отношение на икономическите престъпления на територията на региона през миналата година... Сред фирмите през годината се е появило нов вид престъпление - ощетяване на държавната хазна чрез теглене на ДДС, без той да е внесен. Характерно за икономическата обстановка през 1995 г. е и рухването на пирамидалните структури в средата на май, което, освен че е довело до обедняване на населението, е създало и значително социално напрежение.
НДТ - 31 януари 1996 г.

 


Сходни връзки

ПОСТРАДАЛ ОТ "КРИС ЛИМИТЕД" ЧОВЕК НА БКП ИСКА ДА СЕ ПЛАЩА ЛЕВ НА СЪВЕТНИЦИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди