изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:56 EEST
"ЧЕРНОМОРЕЦ" /БАЛЧИК/ ИЗЛИЗА ДНЕС СРЕЩУ ВАРНЕНСКИТЕ "МОРЯЦИ"    
СпортФутболистите на третодивизионния "Черноморец" /Балчик/ ще проведат днес първата си контрола от предсезонната подготовка. Съперник на тима от Белия град ще е отборът на "Черно море" /Варна/, който се стяга за втория дял от първенството на "А" група.

 Двата тима щяха да играят преди седмица, но поради лошите атмосферни условия треньорите решиха, че е по-разумно да отложат проверката. Междувременно стана известно, че до подновяването на първенството на Североизточната "В" група се предвижда балчиклии да проведат още пет контроли. На 8 февруари ще премерят сили с "Шумен", а три дни по-късно ще срещнат румънски отбор, който е на подготовка в Златни пясъци. Следващите две проверки ще бъдат също с отбори от северната ни съседка - на 14 февруари с втородивизионния "Тулча", а на 17 февруари - с третодивизионния "Нефтохим". Генералната си репетиция преди пролетните мачове възпитаниците на Митко Тошев ще направят в края на месеца, като съперник по всяка вероятност ще бъде съставът на "Несебър". Срещите от първия пролетен кръг на "В" група са на 5 март. Тогава отборът на "Черноморец", който си е поставил за цел да завърши на първо място и от следващия сезон да играе в "Б" група, гостува на "Лудогорец" /Разград/.

 


Сходни връзки

"ЧЕРНОМОРЕЦ" /БАЛЧИК/ ИЗЛИЗА ДНЕС СРЕЩУ ВАРНЕНСКИТЕ "МОРЯЦИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди