изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:08 EEST
ЩЕ СЪДЯТ КЕХАЙОВ И ЗА НАРКОТИЦИ    
Ред и сигурностНа 19 октомври 2001 година в Добрич без надлежно разрешително Панайот Кехайов добил и държал рискови наркотични вещества - бромазепан и деазепам.

Те били открити на рецепцията на общежитието по време на полицейска операция, съобщиха на брифинг в прокуратурата. Открити са 68 ампули с диазепам и 300 таблетки в блистери с надпис лексотан. После обаче се оказало, че е бромазепан. Събрани са множество показания и доказателства, че там ги е оставил Панайот Кехайов. Тези лекарства се издават само след разрешително и при специални рецепти. Той не разполагал с такива и не се е признал за виновен. Казал, че страда от хипертония и са му били предписани от лекари, но впоследствие се оказало, че не е така. Скандалният бизнесмен, който в момента е в ареста за друго обвинение, може да получи затвор от 3 до 15 години по този процес, както и глоба от 50 000 до 150 000 лева. НДТ

 


Сходни връзки

ЩЕ СЪДЯТ КЕХАЙОВ И ЗА НАРКОТИЦИ | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЩЕ СЪДЯТ КЕХАЙОВ И ЗА НАРКОТИЦИ
Автор: Anonymous да 2006-02-02 @ 08:49 EET
Пишете нещо по смислено,не ни занимавайте с Кехайов. А  ако сте решили обосновете се! Кажете кои са Вип персоните, не 15 20 години затвор, а доживотен затвор с изпитателен труд, така ще си помислят и другите бизнесмени с какво се занимават и как си печелят огромните пари.
ЩЕ СЪДЯТ КЕХАЙОВ И ЗА НАРКОТИЦИ
Автор: Anonymous да 2006-02-02 @ 09:57 EET

Изнервен си, да не си в списъка?

ЩЕ СЪДЯТ КЕХАЙОВ И ЗА НАРКОТИЦИ
Автор: Anonymous да 2006-02-07 @ 21:25 EET

Кехайов беше превърнал рецепцията на блок 2 - тогавашния му хотел в рецепция, поща( там се плащаха сметките на телефонната му централа) магазин, барче и аптека. Там се продаваха не само споменатите лекарства, но и много други. Понеже в района нямаше аптека хората от района ходеха там. Противозачатъчни като цилест например се мяткаха в големи количества на седалката на колата му.

Накрая си намери майстора, но не ми е ясно тази полиция и прокуратура, няма ли да повдигне обвинение срещу него и за измама. Всички знаят за нелегалната му АТЦ, която беше пуснал и чрез която измами половината квартал "Пинета". Хората изтеглиха последните си пари от пощата тогава, за да си пуснат телефони.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди