изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:31 EEST
ПОЖАРНИКАРИ СПАСИХА 5 000 ПТИЦИ    
Ред и сигурностПожар в помещение при хале в птицекомбината в село Дончево /община Добричка/ са гасили огнеборците, съобщиха от РДВР. Сигналът е подаден на 2 февруари в 5.28 ч. в Регионалното звено "Пожарна и аварийна безопасност". Пламъците са потушени от служители на Втора РС "ПАБ".

Причина за пожара е станала неизправност в автоматиката на нафтов калорифер за отопление, посочиха още от полицията. Пламъците са нанесли известни материални щети по отоплителната техника. Пристигналите на мястото огнеборци са успели да предотвратят разпространението на огъня и са спасени 5 000 птици.
Сигнал за пожар в лек автомобил "Ауди" е получен в РЗ "ПАБ" на 1 януари в 16.25 ч., съобщиха още от РДВР. Колата е била паркирана по ул. "Гоце Делчев" в Добрич. При пожара са нанесени известни материални щети по двигателя на автомобила. Огънят е причинен от техническа неизправност в бензинопровода на колата, поясниха от полицията.
 


Сходни връзки

ПОЖАРНИКАРИ СПАСИХА 5 000 ПТИЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.10 секунди