изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:49 EEST
ВСЕ ОЩЕ РЕСТОРАНТ "ЛЕБЕД" Е БЕЗ СОБСТВЕНИК    
НовиниНовият търговски обект на Добрич, който ще се намира в бившата баня № 3, се очаква да отвори врати на 1 април - не на шега

Все още спечелилият търга на 9 декември не е получил възложение от съда за обекта, научи НДТ от синдика Полина Кавръкова. Причината сделката да не е финализирана е обжалването на резултатите от търга от единия от участниците в него, добави още П. Кавръкова. "В момента жалбата е във Варненски апелативен съд и се чака тяхното произнасяне" - добави още синдикът Кавръкова.
Припомняме, че на 9.12.2005 г. се проведе повторен търг за продажба на ресторант "Лебед" в града. Тогава за обекта се явиха общо четирима наддавачи, като крайната цена, която е постигната, е в размер на 575 хил. лв. Победител тогава в търга с тази сума бе варненското дружество "Експириан" ЕООД с управител Борислав Беков.
Същото дружество преди време спечели търговете за двете обособени части на банята по ул. "Кирил и Методий", където в момента изгражда търговски обект. От офиса на фирмата за читателите на НДТ заявиха, че се очаква обектът да бъде открит и да заработи в началото на април тази година. Собствениците на бившата баня №3 извършват реконструкция, като причина за забавянето на старта на търговския обект бе много студеното време с изключително ниски температури, добавиха от офиса на "Експириан".
 


Сходни връзки

ВСЕ ОЩЕ РЕСТОРАНТ "ЛЕБЕД" Е БЕЗ СОБСТВЕНИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди