изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:06 EEST
КАК ЩЕ СЕ ОТЧИТА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯТА НА АБОНАТИТЕ?    
ОбществоТова попитаха читатели на По-добрия вестник, а ние отправихме техните въпроси към "E.on"

"Как ще се отчитат битовите и юридически абонати - всеки месец или по друг начин? Говори се, че ще бъде въведена такса електромер за тези, които искат да им бъде отчитана потребената еленергия ежемесечно - вярно ли е? Ако не се отчита всеки месец, как ще става заплащането на еленергията?" - попитаха читатели на вестника в редакцията. Оправихме техните питания към пресслужбата на собственика на електроразпределителното  дружество във Варна, в чийто състав влиза и Добрич. Попитахме още пресслужбата на енергодоставчика от състава на добричкия клон на ЕРП - Варна, ясно ли е колко души са се включили и са одобрени по програмата за доброволно напускане? Ще има ли втора вълна на тази програма?
Ето какво отговориха от пресслужбата на енергодоставчика: "Отчитането на консумацията на електроенергия и заплащането на сметките са сложни процеси, касаещи както голям брой наши служители, така и многото ни клиенти. В момента тези процеси протичат по начин, който създава много неудобства за клиентите ни и причинява много ненужни разходи. Ние искаме да оптимизираме  отчитането и плащането и работим усилено по няколко варианта. При това, една от най-важните ни задачи е да подобрим качеството на самото отчитане и да намалим грешките до минимум. Ние искаме да представяме на клиентите си точна и ясна сметка за консумираната от тях енергия. При всички случаи, преди да пристъпим към каквато и да е промяна, трябва да обмислим и най-малките детайли. А те са многобройни и затова промяната ще ни отнеме време. Веднага, щом имаме готовност, ще информираме подробно клиентите си.
Програмата, в рамките на която служители можеха да подават молби за доброволно напускане, продължи до 13 януари. Молбите в момента все още се разглеждат, което може да отнеме още известно време. По тази причина не ни е възможно да дадем предварителна информация, още по-малко за отделни региони. До този момент общо за двете дружества са подадени над 1000 молби за напускане. В момента, в който програмата окончателно приключи, ще се обърнем към медиите с конкретна информация".
 


Сходни връзки

КАК ЩЕ СЕ ОТЧИТА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯТА НА АБОНАТИТЕ? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди