изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:15 EEST
МОМИЧЕТАТА СА НАЙ-КРАСИВИ С МЛАДОСТТА И СВЕЖЕСТТА СИ    
ОбществоПред НДТ - Уляна Бержарова - регионален представител на агенция "Визаж" за Добричка област

- Кога ще се състои следващият кастинг за конкурса "Мис Добрич" и какво следва после?
- Следващият кастинг за конкурса "Мис Добрич" - регионален кастинг за "Мис България 2006", е на 11 февруари от 16 ч. в драматичния театър "Йордан Йовков". Националният кастинг ще бъде в София на 11 и 12 март. Самият конкурс "Мис България 2006" ще бъде на 25 март във Велико Търново. Той ще се проведе под егидата на президента на Република България Георги Първанов, а мотото ще бъде "Да издигнем българския флаг".
- Какво е предвидено за конкурса в Добрич?
- Самият конкурс в Добрич ще е на 3 март от 19 ч. в залата на НТС. Ще бъде в тесен кръг, няма да има вход и билети. Организацията на мероприятието е поета от представителството на "Визаж" и от търговци и производители от Добрич. Изборът ще бъде направен от професионалисти - ще присъства президентът на агенцията Евгения Калканджиева, с режисьорски и хореографски екип. В това число и Силвестър Лолов, който е основен режисьор-постановчик на такива мероприятия. Изборът на момичетата, които ще заминат за националния кастинг, ще бъде направен директно от представителите на "Визаж". В този смисъл, ще бъде обявена "Мис Добрич", а отделно и други момичета, които агенцията прецени, че могат да отидат на кастинга в София.
- Това означава ли, че конкурсът в Добрич няма да е открит за публика?
- Да, това ще бъде закрит конкурс. Цялата информация ще бъде предоставена от нашите медийни партньори - в. "Нова добруджанска трибуна", телевизия "Добруджа кабел" и радио "Добруджа".
- Какви са изискванията към момичетата, за да участват в  конкурса "Мис Добрич", а и да имат шанса да продължат след това?
- Основното изискване е ръстът. Красотата все повече се ориентира към високи и стройни момичета. Да са високи 170-173 сантиметра, да имат пропорционално и добре оформено тяло, както и лице, което може да бъде използвано в различни рекламни кампании. А и да бъде добре поддържано, със здрава кожа. Да имат изключително малко грим.
- Какви са възрастовите граници?
- Възрастта трябва да е над 14 години, а горната граница се очертава да бъде 18 години.
 - Има ли интерес от страна на момичетата на Добрич да се явяват на конкурси за красота?
- Има интерес, но са все още много плахи. Може би, защото не са намерили подкрепа или не са се уверили, че в действителност това може да бъде за тях шанс да продължат напред. Не са достатъчно амбицирани.
- Какви други прояви ще организира през тази година в Добрич агенция "Визаж"?
- В края на учебната година ще бъде организиран ежегодният конкурс "Визаж мини моделс". Предстои също кастинг за "Визаж моделс" и "Визаж бест моделс". През лятото пък момичета от Добрич ще могат да вземат участие в конкурса "Еlite model look", за който още не е уточнено в кой град ще се проведе.
- Прави впечатление, че много тийнейджърки днес наблягат на грима. Какво бихте ги посъветвала Вие, още повече, че се занимавате с козметика?
- Бих ги посъветвала да запазят индивидуалността си. Защото в едно младо момиче най-красивото са младостта и свежестта. Опитвайки се да изглеждат по-големи и възрастни, те много наблягат на грима, което не е подходящо за тяхната кожа. По този начин предизвикват различни нарушения в структурата на кожата, на визията. И впоследствие биха съжалявали за това.

Разговаря Велина ВЛАЙКОВА

 


Сходни връзки

МОМИЧЕТАТА СА НАЙ-КРАСИВИ С МЛАДОСТТА И СВЕЖЕСТТА СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.55 секунди