изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:44 EEST
ПРЕИЗБРАХА ЯСЕН ПЕНЧЕВ ЗА ОБЛАСТЕН ЛИДЕР НА СОЦИАЛИСТИТЕ    
НовиниНародният представител Ясен Пенчев бе преизбран за лидер на областния съвет на БСП.

Негов заместник ще бъде Недко Марчев от Генерал Тошево. В оперативното ръководство влязоха председателите на общинските партийни съвети. На вчерашното заседание на областния съвет бе начертана програмата за 2006 година, а следващото заседание е насрочено за април.  

На традиционната пресконференция Ясен Пенчев заяви, че по негово предложение, в сряда - на редовното заседание на комисията по земеделие и гори, ще бъде изслушан директорът на фонд "Земеделие" Асен Друмев. "Много силно е напрежението сред земеделските и селскостопанските среди, с оглед малките срокове за подготовка и представяне на проекти за финансиране по споразумението с европейската комисията за 2005 година. Независимо, че сме 2006 година, изоставането там е фрапиращо. На базата на разговорите с Европейската комисия, с отговорните среди в европарламента, поддържаме българския интерес и до 2009 година програма САПАРД да работи в страната и да усвоим средствата, които са заделени от ЕС за подготовката на българското земеделие" - каза Ясен  Пенчев. Само за 2005 са предвидени 75 милиона евро, които трябва да бъдат разпределени, допълни той. "Никой обаче няма информация какъв е ресурсът за миналата година, ще има ли втора емисия, какви ще бъдат мерките по втората емисия, кой ги определя и на базата на какво се определят мерките. Чрез това се определя политиката в областта на селското стопанство в България и неговото развитие. От тези съображения съм предизвикал заседанието на комисията по земеделие и гори. Не искам да бъда лош пророк, но най-вероятно ще предложа дебатът да бъде прехвърлен в пленарна зала в парламента, тъй като смятам, че това е важно за страната" - каза още областният лидер на БСП и народен представител Ясен Пенчев. НДТ

 

 

 


Сходни връзки

ПРЕИЗБРАХА ЯСЕН ПЕНЧЕВ ЗА ОБЛАСТЕН ЛИДЕР НА СОЦИАЛИСТИТЕ | 6 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПРЕИЗБРАХА ЯСЕН ПЕНЧЕВ ЗА ОБЛАСТЕН ЛИДЕР НА СОЦИАЛИСТИТЕ
Автор: Anonymous да 2006-02-15 @ 00:19 EET
Нищо не се променя в България!
ПРЕИЗБРАХА ЯСЕН ПЕНЧЕВ ЗА ОБЛАСТЕН ЛИДЕР НА СОЦИАЛИСТИТЕ
Автор: Anonymous да 2006-02-15 @ 22:52 EET
Човекът поне прави нещо като депутат за разлика от "царските"депутати",които  правят много неща,но за джоба си. 
ПРЕИЗБРАХА ЯСЕН ПЕНЧЕВ ЗА ОБЛАСТЕН ЛИДЕР НА СОЦИАЛИСТИТЕ
Автор: Anonymous да 2006-02-15 @ 23:38 EET

Наистина прави момчето - заплата за лидер на БСП, заплата за депутат, още две заплати от бордове - всичко около 3500 лв. - депутат на бедния народ. Вземете, че напишете истината колко пари взема това момче, което ако не е в парламента, няма да си изкара пари и за електричеството.

ПРЕИЗБРАХА ЯСЕН ПЕНЧЕВ ЗА ОБЛАСТЕН ЛИДЕР НА СОЦИАЛИСТИТЕ
Автор: Anonymous да 2006-02-18 @ 00:11 EET
А да не би царските,седесарските и депесарските депутати да вземат по-малко/?!/ - не,но за разлика от Ясен Пенчев за нищо не ги е грижа освен за личния им бизнес.
ПРЕИЗБРАХА ЯСЕН ПЕНЧЕВ ЗА ОБЛАСТЕН ЛИДЕР НА СОЦИАЛИСТИТЕ
Автор: Anonymous да 2006-02-18 @ 11:06 EET

Глупчо, хватката е народът да говори като теб - днес червените, утре сините, после жълтите, после пембените... Смучат, приказват и нищо не правят. Я ги остави без власт, ще могат ли нещо с честен труд да направят.

ПРЕИЗБРАХА ЯСЕН ПЕНЧЕВ ЗА ОБЛАСТЕН ЛИДЕР НА СОЦИАЛИСТИТЕ
Автор: Anonymous да 2007-02-14 @ 10:35 EET
Ясен Пенчев нищо друго не прави освен сладко, сладко да говори, той първо мисли за себе си не мога да разбера, как може да е на толкова много места на работа, депутат, участва в бордове на директорите, частни строителни фирми в България иРусия, как може едновременно да е на всички тия места. Прави сте, че ако не го изберат никъде няма да може да си плати и елементарните разходи. Нищо за сега несе променя в нашата родина Браво на Ясен.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди