изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:22 EEST
МЪНИКЪТ ОТ ГОЛЯМОТО СЕМЕЙСТВО "СИТРОЕН" С1 - НА ПАЗАРА В ДОБРИЧ    
ИкономикаСуперикономичният градски модел С1 бе официално представен в страната ни в Деня на влюбените - 14 февруари. Такова возило има и в салона на "Автомотор Добрич" АД

За запалените любители на автомобилите вече не е тайна, че почти в края на 2005 г. на пазара в Добрич стъпи официалният представител на "Ситроен" за България. Чрез подразделението на фирмата "Автомотор Добрич" АД с изпълнителен директор Галин Атанасов всъщност жителите на града могат да си купят известната от филмите на Луи дьо Финес марка кола - "Ситроен". В шоурума се предлага пълната гама коли - над 15 модела, като всеки един от автомобилите може да бъде купен и на лизинг, разказа Г. Атанасов. Клиентът сам избира в какъв размер може да е първоначалната вноска - от 10 до 30 %, като лизингът може да бъде разсрочен във времето от една до пет години. Освен коли, всеки собственик на "Сиотрен" може да си купи оригинални части и аксесоари за автомобила си, както и да получи компетентна консултация.
"В най-скоро време ще бъде отворена сервизна клетка, в която ще се извършва компютърна диагностика на всички автомобили от марката, а от лятото започваме изграждането на голям търговски и сервизен център, който ще бъде разположен по пътя Добрич - Варна, малко след КПП-то, на площ от 2600 квадрата. Застроената площ на шоурума ще е 403 квадрата, като в него ще бъдат изложени над 15 автомобили от цялата производствена гама на "Ситроен". Ще имаме и 5 крика за експресен сервиз, чрез които моментално ще обслужваме клиенти, които идват, например, за смяна на масла. Намеренията ни са до края на 2006 г. обектът да бъде изграден и пуснат в експлоатация" - разкри изпълнителният директор Галин Атанасов.
Това, с което може да се похвалят от шоурума още сега, е, че предлагат най-новия модел градска кола с марката "Сиетроен" - С1. Това е суперикономичен модел, който се предлага в два варианта - с три и пет врати. За тежащата едва 800 кг кола са предвидени един бензинов и един дизелов агрегати. За своя клас миниколата разполага с прекрасно пространство в купето, където могат да пътуват спокойно четирима възрастни души. Помислено е и за багажника - пространството му може да бъде увеличено до 751 литра. Размерите са повече от компактни - 3430 мм дължина, 1630 мм ширина и 1470 мм височина, а диаметърът му на завой от 9.5 м го прави изключително удобен за градско каране и дава предимството да бъде паркиран и на невъзможното място. "Автомотор - Добрич" АД предлагат С1 с пълна 2-годишна гаранция, без значение колко е пробегът, както и с 12-годишна гаранция на ламарините и лаковото покритие.
В скоро време се очаква в шоурума доставката на първите коли на метан. Там можете също да си поръчате както автомобила на 2006 г. - С4, така и другите С3, "Ксара Пикасо" и т.н. Просто идете в шоурума и разгледайте. Може пък тук да е вашата нова кола, без самите вие да сте подозирали за това.
 


Сходни връзки

МЪНИКЪТ ОТ ГОЛЯМОТО СЕМЕЙСТВО "СИТРОЕН" С1 - НА ПАЗАРА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди