изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:55 EEST
Нападнаха с нож данъчен служител    
Ред и сигурностСофия. Служител от Данъчна служба "Триадица" е бил прободен с нож в столичния квартал "Младост" 3, съобщиха от пресцентъра на МВР. Криминалисти от Седмо РПУ разследват обстоятелствата около инцидента, станал към 19 часа снощи.

В полицията е получена информация, че между бл. 318 и кафене “Албион” в “Младост-3” служител от Данъчна служба “Триадица” с инициали П. Г. е бил прободен в дясната част на корема.
Полицията е предприела всички мерки за издирването и задържането на извършителя.


Агенция “Фокус” припомня:
Инциденти с данъчни служители


22 декември 2005
Подпален бе домът на шефа на Данъчната служба в кв. "Подуяне" Димитър Тумбев. Инцидентът станал малко след 21 ч в бл. 107 в столичния кв. "Стрелбище". Неизвестните засега бандити подпалили входната врата на апартамента на Тумбев, докато той и семейството му вечеряли.
Данъчният шеф случайно надушил пламъците, докато минавал по коридора в апартамента си, и веднага започнал да гаси пожара. За щастие никой от семейството му не е пострадал, съобщиха от финансовото министерство.
"Инцидентът най-вероятно е свързан със служебните ми задължения", заяви данъчният шеф по повод палежа.
Димитър Тумбев работи по случаите, свързани с данъчните проверки по операция "Респект".

20 юни 2005 г.
Неизвестни стрелят по дома на териториалния данъчен директор на Добрич Тошко Тодоров. В резултат са счупени прозорците на къщата. Изстреляни са 4 стоппатрона: първо, в кухнята, където е вечерял 15-годишният син на Тодоров, после във всекидневната, където е била съпругата му. Последният куршум е пробил прозореца на стаята, в която е бил самият данъчен шеф. Тошко Тодоров е заявил, че подозира кои са нападателите. Три месеца по-рано гумите на колата му са били нарязани. Тошко Тодоров е получил наградата „Данъчен ревизор на годината" за 2004 г. Той е известен с борбата си срещу източването на ДДС основно в зърнения бранш.

5 февруари 2004 г.
Две служителки на "Оперативен контрол" от Териториална данъчна дирекция София са били заплашвани, а след това бити при проверка на кафе аператив в София. По време на проверката, която са извършвали, мъж, представящ се за брат на собственика, е нападнал двете жени. Служителките са обиждани, отправени са им заплахи за живота и са физически малтретирани.

21 март 2004 г.
Служителят на Териториална данъчна дирекция-София Александър Георгиев е пребит с метална тръба на столичната улица "Неофит Рилски". Пострадалият е с комоцио и две дълбоки рани на главата. Нападателят е извикал данъчния служител от дома му, след което го е нападнал.

10 юни 2004 г.
Началник-отдел "Оперативен контрол" в Териториална данъчна дирекция - Русе Валя Димитрова е нападната около 9 часа на път за работа. Нападението е извършено в района на Първо РПУ, Русе. Нападателите са били двама и са нанесли побоя с метални тръби. Впоследствие тя е настанена в болница с множество контузии по тялото. Под нейно ръководство от началото на 2004 г. до момента на инцидента в Русе са извършени близо 4700 проверки на търговски обекти, съставени са 600 акта за нарушения и са издадени над 800 наказателни постановления на стойност 220 000 лв.

24 април 2003 г.
Данъчната експертка Лидия Халачева е пребита с метален прът на автобусна спирка в централната част на София. Жената е настанена в "Пирогов" със счупена ръка и множество наранявания по лицето.

11 февруари 2002 г.
В Петрич данъчен инспектор е нападнат при извършване на проверка. Нападателят е осъден по указа за борба с дребното хулиганство.

14 февруари 2002 г.
Данъчен инспектор от “Оперативен контрол" е пребит с бухалка пред данъчно подразделение "Възраждане".

27 ноември 2002 г.
с железни пръти е пребит шефът на отдел "Ревизия" в Главна данъчна дирекция. 42-годишният Николай Петков е настанен в ИСУЛ със счупен десен крак и скъсано сухожилие. Нападението е станало пред дома му и е извършено от двама нападатели.

27 декември 2001 г.
Ппребит е шефът на Териториалната данъчна дирекция Станислав Станев. Инцидентът става в близост до блока, в който живее.

14 декември 2001 г.
Пребит е бивш данъчен шеф във Видин. Никола Монов е настанен в болница с комоцио и счупен крак, след като е жестоко бит пред дома му от трима мъже с железни пръти. След побоя нападателите избягали.
 


Сходни връзки

Нападнаха с нож данъчен служител | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди