изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:29 EEST
"ЗЕМЯ НА НАШИТЕ ДЕДИ, БЪДИ БЛАГОСЛОВЕНА"    
ОбразованиеУченическо състезание на тема "Земя на нашите деди, бъди благословена" се проведе в петък в СОУ "Св. Климент Охридски" в Добрич.

В надпреварата участваха деца от 3 и  4 клас, които бяха разделени в четири отбора от по пет души. Състезанието премина в три кръга, участниците бяха оценявани от жури, а сред публиката бяха съученици на децата, родители и преподаватели. Основната задача бе учениците да покажат, че могат да работят в екип, както и да направят пълно и ясно изложение по темата, която са изтеглили. Те говориха за български възрожденци, за паметни места в нашия край, решаваха картинен ребус и кръстословица. Децата бяха оценявани с оценки от 0 до 6. В крайна сметка, победител стана четвърти отбор с 31 точки. След него с много малка разлика - само три точки, се класира отбор номер 1. С 27 и 22 точки на трето и четвърто място се класираха съответно втори и трети отбор.
Ученическото състезание бе посветено на националния празник на България 3 март и на 130-ата годишнина от Априлското въстание.
 


Сходни връзки

"ЗЕМЯ НА НАШИТЕ ДЕДИ, БЪДИ БЛАГОСЛОВЕНА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди