изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:40 EEST
ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА    
НовиниВ КАЧЕСТВОТО си на зам.-председател на Националното сдружение на общините в България кметът на Добрич, заедно с още 11 свои колеги, взе участие в 63-тата пленарна сесия на Комитета на регионите, разказа вчера, на оперативка, Д. Николова.

"За първи път присъствахме на избор на председател и на заседания на четирите партийни групи. От всяка партия стремежът бе максимално участие в председателските и зам.-председателските места. В крайна сметка за председател на Комитета на регионите бе избран Мишел Делбар - кмет на Дюнкерк, а за негов заместник - Люк ван дер Бранд - сенатор във Фламандския парламент" - разказа Д. Николова.
ДО 100 ХИЛ. ЛВ. ще бъдат нужни на сдружението на всички общини от областта и община Никола Козлево, с които да се съфинансират отделни проучвателни мероприятия и оценка за въздействие на околната среда при изграждането на депо за твърди битови отпадъци на територията на областта, поясни вчера зам.-кметът арх. Пл. Ганчев. Той добави още, че до дни се очаква да започне работата по създаването на сдружението с нестопанска цел на общините.
ДОБРИЧ е част от проект, който ще се реализира в рамките на 14 месеца по програма ФАР, информира вчера зам.-кметът по икономическо развитие Галина Митева. Самият проект се реализира от административното министерство, като се цели разработването на публично-частните партньорства като практики, както и усъвършенстването на работата на едно гише - предлагането на интегрирани услуги за гражданите и бизнеса.
СПОРЕД резултатите след участието на община Добрич в Панаира на туризма и свободното време във Варна, е станало ясно, че все още Центърът за защита на животните не е достатъчно популярен, заяви вчера зам.-кметът Г. Митева. Голяма част от туроператорите са изявили желание за организация на детски еднодневни маршрути и според зам.-кмета, трябва да се работи в посока популяризирането на новия зоопарк в града.
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди