изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-11 @ 08:29 EEST
БАНКОВИ КРИЗИ В ДОБРИЧ    
ЛюбопитноВъпреки уверенията, че от 6 февруари т.г. местният клон в Добрич на Частна земеделска и инвестиционна банка ще започне да се разплаща нормално с клиенти, и до вчера положението не беше нормализирано.

 За клиентите на банката висяло съобщение, че тя ще контактува с тях само по телефона. И вложителите в Популярна банка в Добрич не са спокойни. Докато през януари те са получавали - според предварителните си заявки, по 50 процента от заявените суми, то през февруари процентът е спаднал на 30 на сто.

"АЛВИНА" - ОТНОВО В ЛЮЛКАТА НА НЕИЗВЕСТНОТО
Вече месец в злополучната "Алвина" чакат министерска благословия за името на новия управител, за да може отново да се направи съдебна регистрация и дружеството най-после да заработи. Рокади в министерството обаче били причина за забавеното решение, разбрахме от осведомени. Уволнени били всички началници на управления и затова нямало кой да "сложи парафа". Във вторник, по време на добричката си визита, зам.-министърката Мария Лазарова поела ангажимента да запознае земеделския министър Шиваров с проблема и да му предаде заповедите и писмата на правоимащите.
НДТ - 22 февруари 1996 г.

 


Сходни връзки

БАНКОВИ КРИЗИ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди