изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 20:51 EEST
ВЪОРЪЖЕН ГРАБЕЖ НА МАСКИРАНИ УЧЕНИЦИ    
Ред и сигурностТрима ученици от Добрич - двама на 17 години, и един на 18, са нападнали и ограбили наш съгражданин миналата вечер - съобщиха от РДВР.

Мъжът бил внезапно нападнат около 21 часа в района на паметник "Хан Аспарух". С маски на лицата тримата насочили към жертвата пистолет и му задигнали мобилния телефон. След това веднага напуснали района и хукнали към центъра на Добрич. 
След като получили сигнал, служители на сектор "Криминална полиция" при Първо РПУ незабавно са предприели оперативно- издирвателни мероприятия и само след няколко часа са установени и задържани извършителите на въоръжения грабеж. От тях е иззет газов пистолет и мобилния телефон, който преди това задигнали. При последвалите справки се установило, че тримата задържани са ученици от училища в Добрич.
Работата по изясняването на престъпната дейност на групата продължава. Задържаните младежи са заподозрени в извършването и на други престъпления на територията града. След приключването на случая материалите ще бъдат предоставени на ОСлС-Добрич, за образуване на предварително производство. НДТ

 


Сходни връзки

ВЪОРЪЖЕН ГРАБЕЖ НА МАСКИРАНИ УЧЕНИЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди