изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:19 EEST
“Ромъния либера”: В България властва законът на “Калашников”    
По светаБукурещ. Румъния и България бяха поставени в една и съща лодка по трудния път към присъединяване към ЕС, пише днес румънският вестник “Ромъния либера”. Дълго време на Румъния се гледаше като на “опашкарката” от двете кандидатки заради бавното осъществяване на реформите и високото ниво на корупция.

Румъния изчезнаха, а защото европейските представители оценяват пътя, поет в момента от Букурещ, като посочват, че реформите в България са изгубили ритъм. Нещо повече, от последните събития личи, че в съседната страна заедно с корупцията властва и законът на “Калашников” и организираната престъпност.
Българските власти не са осъдили още нито един заподозрян за подобно престъпление, нито са задържали някое от многобройните лица, чиито бронирани лимузини и телохранители всяват страх сред населението.
Последният голям тест за България ще бъде на 16 май, когато европейският комисар по разширяването Оли Рен ще обяви присъдата на Комисията от Брюксел дали присъединяването на двете страни трябва да бъде отложено. http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

“Ромъния либера”: В България властва законът на “Калашников” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди