изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:19 EEST
В. “Черно море”, Варна: Apocalyptica ще свирят в Каварна    
КултураКаварна. Финландската банда Apocalyptica ще свири в България на 1 юни. Концертът ще бъде на централния площад в Каварна. Това е записано в програмата за турнетата на групата в официалния й сайт. Apocalyptica ще стартират балканско турне през май.

На 26 май те ще застанат пред публика в турската столица Анкара, ден по-късно ще забият в Измир, а на 28 май ще бъдат в Истанбул. На 30 май групата е запланувала изява в македонската столица Скопие.
След изявата си в Каварна Еика Топинен, Пааво Лотьонен и Перту Кивилааксо ще заминат за Белград и Загреб. Ако планираният в Каварна концерт се състои, това ще е второто посещение на Apocalyptica в България. Бандата, която изпълнява парчетата на "Металика" на чела, свири за пръв път в страната ни през 1999 г. Тогава музикантите имаха изяви в София и Пловдив.
Концертът им в Каварна ще е като подгряващ за световното музикално нашествие, което се очаква в малкия черноморски град през тази година. Каварна ще е домакин на най-известния фестивал "Monsters of Rock", на който се очаква да пристигнат групи от ранга на Manowar и Sodom. Все още обаче има неизвестни около провеждането на фестивала, тъй като Каварна не разполага с голяма сцена, на която да се изявяват групите. Кметът на общината Цонко Цонев обаче се зарече, че такава сцена ще бъде изградена.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

В. “Черно море”, Варна: Apocalyptica ще свирят в Каварна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди