изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:07 EEST
Доктора и Милошевич син - приятели в комбина    
НовиниИван Тодоров-Доктора и Марко Милошевич са били приятели и заедно са участвали в контрабандата на цигари, минаваща през пристанище Бургас и напускаща страната през Калотина-Димитровград.

Това заяви авторът на предаването Инсайдър на сръбската телевизия Б92 Бранкица Станкович пред Дарик радио. Той се позовава на доклад на сръбската полиция по разследването на аферите на Марко Милошевич с контрабанден внос на западни цигари в Сърбия. Станкович заяви, че по неофициална информация от полицията, Иван Тодоров-Доктора е бил близък приятел с Марко Милошевич и съществуват сериозни индикации, че те заедно са работили за тази контрабанда с цигари. Според доклада на полицията големи количества цигари са стигали до пазара по класическа схема през 1996-1997 г. и то през България, като са били замесени много митнически служители. Твърди се, че Милошевич е правил това с помощта на Доктора. На свой ред ексшефът на митниците Емил Димитров Ревизора допусна сръбска връзка в смъртта на Доктора.
 


Сходни връзки

Доктора и Милошевич син - приятели в комбина | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди