изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:48 EEST
ПОЛЗОТВОРНИ КОНТАКТИ ДОНЕСЕ ПЛОВДИВСКАТА "АГРА" НА "ДОБРИЧКИ ПАНАИР"    
ЗемеделиеУспешно бе участието на "Добрички панаир" АД в тазгодишното специализирано изложение "Агра" в Пловдив, съобщи за НДТ изпълнителният директор Екатерина Димова.

 Тя обясни, че контактите между двете агроизложения са на бартерни начала - на "Агра" добричката фирма представя своите изложения, а по време на нейните форуми в града ни същото прави и пловдивската. Имаше голям интерес към щанда ни, каза още Екатерина Димова. Той е бил посетен лично от министъра на земеделието и горите Нихат Кабил, от негови заместници и народни представители. Изпълнителният директор на "Добрички панаир" уточни, че по принцип официалните гости не са се сприрали пред щандовете на всички изложители.
Изключително полезни са били контактите на "Добрички панаир" с представители на подобни изложения от други държави. Осъществихме контакти със Скопския панаир в Македония, с "Ромекспо" в Букурещ, разказа Екатерина Димова. Тя допълни, че  "Добрички панаир" е получил покана за участие в изложението "Агра" в Истанбул.
За първи път изложението "Агра" в Пловдив има толкова много фирми-участници и посетители, каза още Е. Димова. Добричкото дружество участва в него за трети път. НДТ

 


Сходни връзки

ПОЛЗОТВОРНИ КОНТАКТИ ДОНЕСЕ ПЛОВДИВСКАТА "АГРА" НА "ДОБРИЧКИ ПАНАИР" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди