изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:36 EEST
Денис Номан е новият областен лидер на ДПС в Добричка област    
ПолитикаДенис Номан е новият областен лидер на ДПС в Добричка област, съобщи радио Добруджа. Той спечели със 114 гласа преднина в надпревара с още двама кандидати - Исмет Абил и Росан Кабил на отчетно-изборната конференция в Добрич.


Денис Номан е досегашен председател на общинската организация в Добрич и зам.-председател на областното ръководство.
Д-р Ердинч Хаджиев, който досега оглавяваше Областния съвет на ДПС, не се кандидатира за втори мандат. Той стана депутат от ДПС, след като Нихат Кабил зае министерски пост. http://www.focus-news.net

От политика на съзерцанието преминахме към политика на действието, каза областният лидер на ДПС в Добрич
04 март 2006 | 15:52 | Агенция "Фокус"
Добрич. Земеделският министър Нихат Кабил и 10 депутати от ДПС присъстват на Шестата отчетно-изборна конференция на движението в Добрич, предаде радио "Добруджа". ДПС е трета политическа сила в Добричка област с 14 058 гласа на парламентарните избори.
"От политика на съзерцанието преминахме към действие и съзидание", каза в отчетния доклад областният лидер д-р Ердинч Хаджиев. Той изтъкна подобрение в комуникацията на партията с останалите политически субекти. "Необходимо е да променим мисленето на хората си в посока на евроинтеграцията и да работим за интелектуалното ниво на членовете си", изтъкна Хаджиев и се аргументира: "Няма със старите цървули да ходим в Европа".
С 30% се е увеличила членската маса на ДПС през последните две години и сега Движението наброява над 3600 души. На конференцията присъстват 146 делегати, 50 вишисти, а средната възраст на делегатите е 42 години. Приветствие към делегатите на конференцията поднесе кметът на Добрич Детелина Николова тя изтъкна, че за периода, в който управлява, партията на Доган се е утвърдила като национално отговорна сила.
Добричката конференция на ДПС уважиха депутатите Юнал Лютфи, Йордан Цонев, Касим Дал, Хасан Адемов, Четин Казак и депутати от Силистра и Шумен
Не дойде лидерът на партията Ахмед Доган, защото е болен. "Вероятно грип", обясни Юнал Лютфи. Той отрече отсъствието на Доган да е свързано с каквато и да било заплаха.
На въпрос как ще коментира искането за предсрочни избори на “Атака” Юнал Лютфи отговори: ”Много несериозно е това, което прави и казва “Атака”. Балонът “Атака” ще се спука до няколко седмици, ще се забрави. Волен Сидеров няма да им реши проблемите и хората ще си отидат". Той подчерта, че това, което става в партията на Сидеров, не интересува ДПС. Лютфи счита, че стандартът на българина започва да се повишава - "бавно и сигурно", и че до една година промяната ще се усети.


 


Сходни връзки

Денис Номан е новият областен лидер на ДПС в Добричка област | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди