изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:31 EEST
Велата - свидетел № 1 в България    
НовиниЕдин от най-важните хора в държавата тези дни се оказа Велин Добрев - Велата. Той е първият, включен в програмата за защита на свидетелите.

Според МВР Добрев е и професионален килър. Той е основен свидетел по делото срещу братята Красимир и Николай Маринови - Маргините. В показанията си срещу тях твърди, че са го наели да убие ген. Любен Гоцев, бизнесмена Никола Дамянов и Иван Тодоров-Доктора. За главата на всеки от тях е трябвало да получи по 40 хил. евро. Другото дело, по което е свидетел, е това срещу Димитър Вучев-Демби. Но засега неговите показания не издържаха. Или Велата е професионалният убиец с най-търсени услуги, или показанията му са зле скалъпена постановка от МВР и прокуратурата, коментира Дарик. Целта - най-после да бъдат арестувани хора от престъпния свят, които се подвизават като почтени бизнесмени. А иначе Велата си е най-обикновен хероинов наркоман, който живее в обикновен столичен квартал и се хвали за извършени от него престъпления.

http://novini.dir.bg

 


Сходни връзки

Велата - свидетел № 1 в България | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди