изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:14 EEST
ТАКСИМЕТРОВИ ФИРМИ ПОДАВАТ РЪКА НА ДЕСИСЛАВ    
НовиниНов начин за набиране на средства предприе семейството на 25-годишния  Десислав Димов, който е парализиран след тежка катастрофа и се нуждае от поредна операция в Московската клиника "Нейро Вита".

Ръка на момчето са подали фирмите "Президент такси", "Експрес такси", "Пътнически превози" и "ПГ Комерс". От днес в техните автомобили и автобуси ще бъдат поставени дарителски кутии.
Първата операция за трансплантация на стволови клетки на Десислав Димов бе извършена през септември. Втората бе насрочена за 8 януари, но успяха да се съберат достатъчно средства и тя не бе извършена. Нужни са 42 000 лева, като досега са събрани 13 000. От тях 8 000 лева са събрани на студентския празник 8 декември благодарение на инициативата на доц. Славка Славова - директор на Колеж-Добрич, при Шуменския университет "Епископ Константин Преславски". НДТ припомня, че след първата операция през септември сега на Десислав трябва да му бъде извършена едновременно операция за корекция на прешлен и за трансплантация на стволови клетки.
 


Сходни връзки

ТАКСИМЕТРОВИ ФИРМИ ПОДАВАТ РЪКА НА ДЕСИСЛАВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди