изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 03:44 EEST
ДЕЦА ОТ ДОБРИЧ И СЕЛО ПОБЕДА ОТИВАТ НА НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ    
ОбразованиеОбластният кръг на състезанието "Земя на дедите ни, бъди благословена" се проведе вчера в Добрич. Учениците, които участваха, бяха разделени в три възрастови групи.

В първата /3-4 клас/ победител е отборът от основно училище "Добри Войников" от село Победа, втори са децата от ОУ "Антим I" в Балчик, а трети - ХГ "Св.св.Кирил и Методий" в Добрич. Представителите на СОУ "Св. Климент Охридски" от Добрич са победители във втората възрастова група /5-8 клас/, следвани от ОУ "Д. Войников" /с. Победа/ и ОУ "Антим I" /Балчик/. В третата възрастова група /9-12 клас/ победители са отново учениците от добричкото училище "Св. Климент Охридски". Второто място е за участниците от училище "Христо Смирненски" в с. Оброчище и СОУ "Н. Вапцаров" в Генерал Тошево. Трета награда не е присъдена. Знанията на учениците са оценявани от жури, председателствано от Васил Ташев - главен експерт по история в Регионалния инспекторат по образование.
Първенците в трите възрастови групи ще участват в националното състезание "Земя на дедите ни, бъди благословена". Това са съответно учениците от ОУ "Д.Войников" от с. Победа и от СОУ "Св. Климент Охридски" в Добрич.
 


Сходни връзки

ДЕЦА ОТ ДОБРИЧ И СЕЛО ПОБЕДА ОТИВАТ НА НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди