изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:56 EEST
ПАРОВАТА ЦЕНТРАЛА НЕ Е БЕЗВЪЗВРАТНО ИЗГУБЕНА    
ЛюбопитноТоплофикацията на Добрич, това необходимо "удоволствие", за което съгражданите ни отдавна вече не смеят и да мечтаят, е била темата на вчерашната среща на първия зам.-кмет на Добрич арх. Милен Чалъков с инж. Д. Димитров - управител на "Енергоинвестинженеринг" ООД.

 Дружеството, което е към енергетичното министерство, е собственик на паровата централа в Добрич, която е от дълги години замразена и подложена на набези от страна на крадците. В нея са вложени милиони левове, оставени почти на произвола на съдбата.
КЛУБНАТА БАЗА СЕ РАЗПРЕДЕЛЯ
Използване на клубовете не по предназначение, похабяването им и унищожаването на имуществото в тях - това е констатирал кметският екип на Добрич при огледа на сегашното състояние на базата в града. И тъй като Законът за партиите задължава общината да съдейства на партии, коалиции, граждански сдружения и съюзи, като им предоставя помещения за тяхната дейност, кметът е подготвил докладна записка за преразпределението на базата. НДТ нееднократно писа за това, че много от клубовете партиите са преотдали на фирми, а други са ги оставили на произвола на съдбата.
НДТ - 14 март 1996 г.
 


Сходни връзки

ПАРОВАТА ЦЕНТРАЛА НЕ Е БЕЗВЪЗВРАТНО ИЗГУБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди