изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 07:13 EEST
МОН ОБЯВИ ГРАФИКА ЗА ПРИЕМ В ДЪРЖАВНИТЕ И ОБЩИНСКИ УЧИЛИЩА    
ОбразованиеМинистерството на образованието и науката обяви графика, по който ще се извършва приемът на ученици в държавни и общински училища за учебната 2006-2007 г.

За учениците, които кандидатстват след завършен 7 клас, подаването на заявления за полагане на приемни изпити ще става от 30 май до 6 юни. В срок до 13 юни учениците ще бъдат уведомени  относно допускането им до изпитите. Първият изпит е по български език и литература и ще се проведе на 19 юни. До 3 юли ще бъдат обявени оценките от приемните изпити, а обявяването на списъците с приетите ученици на първи етап на класиране ще бъде до 11 юли. Попълването на незаетите места след трети етап на класиране и записване ще се определя от директорите на училищата до 1 септември.
Също от 30 май до 6 юни ще подават заявления за полагане на приемни изпити учениците със завършено основно образование. Първият изпит е по история - на 20 юни. Оценките от приемните изпити ще бъдат обявени до 5 юли, а до 10 юли ще става подаването на документи за участие в първия етап на класиране. Незаетите места след третото класиране ще бъдат обявени до 4 август.
 


Сходни връзки

МОН ОБЯВИ ГРАФИКА ЗА ПРИЕМ В ДЪРЖАВНИТЕ И ОБЩИНСКИ УЧИЛИЩА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди