изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 19:50 EEST
ЗЕЛЕНИТЕ НОМИНИРАХА ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА ЗА КМЕТ НА ПРЕХОДА    
НовиниВчера в кметството се проведе среща между областното и общинското ръководства на Зелената партия и кмета Детелина Николова, информира областният председател на Зелената партия в Добрич Пламен Първанов.

Срещата е била по искане на представителите на партията, като пред кмета те са изразили своето безпокойство относно възникналия скандал "Кауфланд". П. Първанов заяви, че Д. Николова е уверила представителите на партията в обективното провеждане на конкурса като процедура, като в нея няма никаква намеса от страна на общински служители. П. Първанов и общинският председател на Зелената партия в града, който също е присъствал на срещата, Николай Герасимов, са поставили и въпрос  за облигационния заем, в отговор на който кметът Д. Николова е заявила категорично, че от направените досега проверки от  прокуратурата няма констатирани нарушения от страна на общинската администрация. "Това е много добре, тъй като това бяха крайно необходими средства за извършването на преасфалтирането на основните пътни артерии в града" - каза П. Първанов. Зелените отчитат, че кметският екип се справя отлично досега също с осветлението на улиците, преустройството на градския парк и други инфраструктурни и социални проекти, които положително променят облика на града. Областният лидер на партията заяви още, че Д. Николова ги е уверила по време на срещата, че екипът ще продължи да изпълнява успешно заложената програма, но за целта й е необходима пълната подкрепа на ОбС, политическите й партньори и обществеността на града.
В края на срещата представителите на Зелената партия са изказали своята положителна оценка за работата на кмета Детелина Николова и са заявили, че сред организациите на партията тя е номинирана за най-успешния кмет на Добрич за последните 16 години.
 


Сходни връзки

ЗЕЛЕНИТЕ НОМИНИРАХА ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА ЗА КМЕТ НА ПРЕХОДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди