изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:33 EEST
ВЕНЦИ ЖЕЛЕВ ЩЕ ИГРАЕ СРЕЩУ "СПАРТАК"    
СпортСлед като в първия пролетен кръг на Източната "Б" група загубиха изненадващо от състава на "Поморие", утре футболистите на "Добруджа" ще премерят сили на стадион "Дружба" с варненския "Спартак", който е първи в класирането.

На проведената вчера пресконференция треньорът на "жълто-зелените" Мирослав Кралев сподели, че са изяснени причините за неуспеха миналия кръг. Според треньорския екип една от причините, довели до загуба от последния в таблицата, е подценяването на съперника. Що се отнася до предстоящия двубой, М. Кралев изрази притесненията си, че теренът отново ще е много тежък. Затова той има намерение да заложи преди всичко на състезатели, които не се страхуват от твърдите единоборства.  Знае се, че когато теренът не позволява да се играе техничен футбол, до успеха стига отборът, който прояви повече сила и характер. Срещата със "соколите" поради травма ще пропусне Георги Няголов. Добрата новина от лагера на добруджанци е, че плеймейкърът Венци Желев, който продължително време отсъстваше поради контузия, вече е възстановен и ще бъде в групата за мача. След изтърпяване на наказание в отбора се завръща и Здравко Петров. Треньорския екип е направил нужното разузнаване на съперника и всички са убедени, че "Спартак" е преодолим отбор.

 


Сходни връзки

ВЕНЦИ ЖЕЛЕВ ЩЕ ИГРАЕ СРЕЩУ "СПАРТАК" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди