изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:39 EEST
Полицията във Варна задържа 39-годишен за убийство    
Новини Варна. Варненски полицаи са задържали 39-годишен мъж от ромски произход за убийство, предаде радио “Фокус” - Варна. За залавянето съобщи днес началникът на РДВР-Варна генерал Веселин Петров.

Той поясни, че в 22.25 часа снощи е получен сигнал от спешна помощ за лице с прободни рани в квартал “Владислав Варненчик”. Отзовалите се на сигнала полицейски служители установяват, че лицето - 28-годишният Александър Маринов, също от ромски произход, е починал в следствие на прободните рани, нанесени във врата и гърба. Установен и задържан е извършителят на престъплението, заяви генерал Петров. Той обясни, че 39-годишния мъж се казва Георги Христов. Двамата са се срещнали на улицата, скарали се и Христов наръгал няколко пъти опонента си с джобното си ножче с 8-сантиметрово острие. Има образувано следствено дело, в момента задържаният е в ареста, посочи още директорът на РДВР-Варна.
Георги АЛЕКСАНДРОВ
 


Сходни връзки

Полицията във Варна задържа 39-годишен за убийство | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди