изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:57 EEST
43 000 ЛЕВА "ХВРЪКНАЛИ" ПРЕЗ БОЛНИЧНА СТАЯ    
ЛюбопитноПо принцип, гражданите влизат в болница, за да се лекуват, но има и такива, които се възползват от престоя си, за да оберат някого.

Точно такъв е случаят, станал на 10 март в гинекологичното отделение на добричката болница. Жена, лекуваща се в отделението, "изпищяла", че е изчезнала чантата й с 43 000 лева. Дамата, докато си лежала в болничното легло, имала лошия навик честичко да си преброява и пренарежда не особено малката сумичка. Това поблазнило 16-годишната Николинка Д., която била настанена в същата стая... Николинка прецапала чантата с парите и я хвърлила през прозореца. "Плячката" попаднала в ръцете на Диян, който търпеливо чакал под отделението.

БИВШИ ПАНДИЗЧИИ ОБРАЛИ АПТЕКА В КРАНЕВО
На 12 срещу 13 март в РПУ-Албена е получен сигнал, че в момента се разбива частна аптека в Кранево. В резултат на бързите полицейски действия, крадците са хванати на място. Двамата тарикати тъкмо товарели плячката в лек автомобил. А тя била под формата на лекарствени средства, касов апарат и 30 000 лева. Крадците се оказали не просто познати на полицията /по-точно на варненските ченгета/, а бивши затворници.
НДТ - 20 март 1996 г.

 


Сходни връзки

43 000 ЛЕВА "ХВРЪКНАЛИ" ПРЕЗ БОЛНИЧНА СТАЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.88 секунди