изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:44 EEST
РОДИ СЕ НЕЩО НОВО - ТЕЛЕВИЗИЯ "ДОБРУДЖА"    
Новини

Ражда се нещо ново... ще видиш, че ще гледаш" - с това послание добричлии посрещнаха Пролет '2006. Става въпрос за телевизия "Добруджа кабел", която вчера смени името си и вече се казва телевизия "Добруджа".



Местната медия се гледа не само по кабела, но и на 48-и канал по ефир. Това е една от причините телевизията да има не само ново име, но и нова визия, на която вече се радват добруджанци.

На голям и стилен коктейл в ресторанта на хотел "България" снощи се събраха депутати, екипите на областния управител и кмета, бизнесмени и др., за да поставят началото на новото начинание.

Припомняме ви, че програмата на тв "Добруджа" стартира по кабелната мрежа през 2001 година. Началото бе поставено в няколко квартала. Излъчваха се предимно филми, новини и спорт. Две години по-късно тв-програмата вече е денонощна - с по-богати новинарски емисии, обхванат е целият спортен живот в Добрич, областта и страната. Зрителите редовно научават и информация за добруджанци, които се състезават за отбори в чужбина. Освен от студиото, предаванията на живо от различни точки на Добрич стартират през 2004 г. Година по-късно медията започва ефирно излъчване на програмата си и вече е хит в региона. Откакто пък се предават заседанията на местния парламент, добричлии се шегуват, че тв "Добруджа" е местният "Биг Брадър", който показва абсолютно всичко.

"В крайна сметка бай Евлоги от Балик не се вълнува чак толкова от озоновата дупка или от отрицателния прираст на Зимбабве, колкото от проблемите на Добрич. Затова бай Евлоги ще си пусне местната телевизия. Ще чуе местните новини, ще попсува на местния диалект, па после ще удари една местна ракия и така до следващите новини... Така че – да живее местната телевизия! Да живее “Добруджа ТВ”!" - каза водещата на партито снощи Зара, чиято звезда изгря по време на първото риалити-шоу "Биг Брадър". НДТ

 

 


Сходни връзки

РОДИ СЕ НЕЩО НОВО - ТЕЛЕВИЗИЯ "ДОБРУДЖА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди