изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:25 EEST
ЦЕЦО ЕЛВИСА: ДОБРИЧ Е ИНКУБАТОР ЗА ЗВЕЗДИ    
КултураЦветелин Атанасов - по-известен сред публиката като Цецо Елвиса, бе гост на Добрич вчера. Той бе в града ни, за да участва в концерта на талантливите изпълнители от вокална студия "Мастер".

"Добрич е като инкубатор за звезди... Тук има нещо, което носи духа на това да бъдеш звезда" - сподели Цецо Елвиса. Той активно работи с едно от талантливите момчета на вокална студия "Мастер" - Вихрен Донев, който прекрасно изпълнява хитовите парчета на Краля на рока.

Цецо Елвиса сподели още, че за него най-важно е признанието на българската публика - да бъде харесван точно тук, в България. Въпреки че вече е печелил редица конкурси в чужбина. Според него, все още публиката много харесва неостаряващите парчета на Елвис Пресли и музиката му ще остане вечна.

Едно от най-новите парчета на Цветелин Атанасов е "Заложник на дансинга". В клипа към песента участва и малкият Вихрен Донев от Добрич. Музиката и аранжиментът на "Заложник на дансинга" са на Deep Zone Project, а текстът е на Мариела Нейкова. Творческият екип стана известен с парчето "Това е хит", което стана първата българска песен, достигнала престижното второ място в популярната музикална класация "World chart express" на MTV Europe. НДТ

 


Сходни връзки

ЦЕЦО ЕЛВИСА: ДОБРИЧ Е ИНКУБАТОР ЗА ЗВЕЗДИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.23 секунди