изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 11:01 EEST
ХОЛАНДИЯ - ДОМАКИН НА 11 КОНФЕРЕНЦИЯ НА "ЕНЕРЖИ СИТЕ"    
НовиниКметът на Добрич Детелина Николова ще отпътува днес на двудневно работно посещение в Холандия за участие в 11-ата годишна конференция на европейската мрежа за енергийна ефективност "Енержи Сите". Форумът ще се проведе на 23 и 24 април в град Делфт.

Предвидени са дискусионни панели за обсъждане на общинската политика за енергийна ефективност, възможности за участие на общините в проекти и програми и инструменти за разработване на стратегии за енергийна ефективност. Европейската мрежа "Енержи Сите" действа в 21 страни от Европейския съюз и Източна Европа. Тя наброява повече от 110 индивидуални и колективни членове - големи и малки градове, местни енергийни агенции, сдружения на общини и др. Чрез местни инициативи и проекти, разпространение на съвременни технологии и обмяна на опит и информация европейската мрежа насърчава устойчивата енергийна политика в общините.  Българската Общинска мрежа за енергийна ефективност ЕкоЕнергия е пълноправен член на "Енержи Сите" от месец април 2003 г. Председател на Управителния съвет на българската мрежа е кметът на Добрич - Детелина Николова.
 


Сходни връзки

ХОЛАНДИЯ - ДОМАКИН НА 11 КОНФЕРЕНЦИЯ НА "ЕНЕРЖИ СИТЕ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди